Få dybdegående terapi til en favorabel pris

Psykologpraktikanter tager godt imod dig

Måske står du og har brug for hjælp til nogle personlige problemer, men er studerende eller på overførselsindkomst og har ikke råd til at gå til psykolog. Det kan også være at du er skeptisk overfor at bruge for mange penge på samtaleterapi, fordi du ikke ved om det er hjælpsomt for dig eller om du kan finde den rette behandler til dit problem. Du har egentlig et ønske om hjælp men ender med at give op, fordi det er svært at finde den rette hjælp, eller simpelt hen fordi det er for dyrt. Det kan føles som at begive sig ud i en jungle, når du skal vælge den rette behandler, den rette metode, den rette pris, en terapeut tæt på din bopæl, vælge mellem en kvinde, en mand eller en parterapeut.

I psykologhuset Emotion Center kan du nu få kvalificeret hjælp til en stærk reduceret pris hos vores praktikanter, som er psykologistuderende på sidste del af deres studie. De får alle løbende supervision af centrets erfarne psykologer og psykoterapeuter. I vores praksis bliver vi ofte kontaktet af personer, der virkelig ønsker hjælp til personlige udfordringer, men som ganske simpelt ikke har råd til at se en psykolog og betale ud af egen lomme. Når de søger en psykolog med henvisning fra lægen er der ofte lange ventetider, ingen tager telefonen og mange når at give op før de finder den rette hjælp. 

Det er ikke ualmindeligt, at der går måneder eller år fra at du bliver opmærksom på at du har brug for hjælp, til at du endelig tager skridtet og booker din første samtale. Det tænker vi er rigtig ærgerligt. Vi ved hvor vigtigt det er at få hjælp lige når du har brug for det, og ikke lang tid efter, hvor symptomer, nedsat livskvalitet og stress har fået plads til at udvikle sig. Det er vigtigt at booke en tid hos en terapeut når livet gør ondt og det føles uoverkommeligt at håndtere selv.

“Når du er i krise er du åben og det er det bedste tidspunkt at bearbejde dit følelsesmæssige materiale”

Når du lige har oplevet et brud, tab, svigt eller et overgreb, er du stadig åben, sårbar og følsom. Følelserne sidder lige under overfladen og de er nemmere at komme i kontakt med og bearbejde. Udskyder og bortforklarer du vigtigheden af hurtig hjælp, kan du på uhensigtsmæssig vis opbygge forsvarsmekanismer, angst og symptomer, der kan hæmme dig og skabe problemer i nuværende eller kommende relationer. 

3 gode grunde til at søge terapi hos en psykolog-praktikant

“Bare det at booke en første tid, kan være en lettelse og give håb om forandring og lindring af din indre smerte”. 

  1. Det er en tryg samtale: Når du handler på dit behov om at søge hjælp, har du allerede taget det første skridt. Du anerkender dit behov og det er faktisk en omsorgsfuld handling over for dig selv. Når du tager det første skridt i tillid til processen, er det ofte en stor lettelse i sig selv. Alle vore praktikanter vil lytte, forstå og sætte sig ind i din sårbarhed og du vil kunne sætte ord på dine udfordringer i et trygt og omsorgsfuldt rum. Vores praktikanter er skarpe og vil udfordre dig og presse dig for at komme ind til kernen af din udfordring. Praktikanten har ligesom alle andre behandlere tavshedspligt og du vil kunne tale om ting, du måske aldrig har åbnet op for overfor andre.


    “Motivation og engagement er nok de vigtigste faktorer for et succesfuldt terapeutisk forløb”.

  2. Praktikanter er engagerede: De problemer du har nu og her kan vokse sig større og påvirke dig fremover  i andre sammenhænge, hvis du ikke får styr på dem. Så hvorfor ikke tage fat og se hvad du kan opnå nu og her, når motivationen er online. Ligesom du må være motiveret og udvise et engagement i din egen proces, har vore praktikanter en stor motivation for at være til stede med dig i en samtale. De er snart færdige på psykologi-studiet og har den nyeste viden inden for feltet. De lægger et meget stort arbejde og engagement i deres arbejde og tager din case op med en supervisor, hvis nødvendigt, så de kan hjælpe dig på bedste vis. 

     

    “Effektstudier af psykoterapi viser gentagne gange, at lang erfaring ikke nødvendigvis er en indikator for effektiv terapi”.

  3. Du får mest for pengene: Det er ikke nogen nyhed at psykoterapi er dyrt og det er der selvfølgelig en grund til. Medens at nogle vil betale den pris det koster at gå til en autoriseret psykolog eller psykoterapeut, er der andre der ikke har råd til en sådan udgift. Det er fuldt forståeligt og derfor er det også vigtigt at se på et alternativ til lige præcis dig. Hos vores praktikanter får du både dennes fulde opmærksomhed og et helt terapeutisk team med i pakken, med dygtige, erfarne behandlere. Det er win-win at du kan få samtaleterapi til en stærkt reduceret pris og få et helt hus med psykologer og psykoterapeuter med i købet, der står klar til at rådgive og vejlede din behandler på ugentlig basis. Dette er særligt ved Emotion Center, fordi vi brænder for at vores praktikanter skal udvikle sig og få mest læring og erfaring med sig, som muligt.

Hvad kan jeg forvente 

Du kan forvente at blive mødt, hørt og forstået i det som er svært for dig. Du vil blive udfordret og holdt i et fokus, som er gavnligt for dig. Der er plads til alle dine følelser og vi vil hjælpe dig med at blive god til at forstå dig selv og hvad der rør sig i dig. Vi arbejder alle ud fra en terapeutisk metode der hedder Intensiv Dynamisk Korttidsterapi (ISTDP), der er en følelsesfokuseret metode. Vi er aktive terapeuter, der ikke bare lytter, men intervenerer, kommer med feedback, spørgsmål og udfordringer. Du vil få hjælp til at komme ind til kernen af dine udfordringer, så vi kan løse dem sammen.

Er du klar til at komme i gang

Har du overvejet at gå i terapi og søger du hjælp til reduceret pris, er der nu mulighed for at du kan booke en tid hos en praktikant i vores psykologhus.  Emotion Center er et godkendt praktiksted for psykologistuderende fra landets universiteter og vi har praktikanter i forårs- og efterårs semestrene. Vi har valgt at tage praktikanter ind fordi vi brænder for vores fag & metode og elsker at lære fra os. Vi lægger en masse energi i vores praktikanter og ønsker at udbrede metoden, samt gøre terapi mere tilgængeligt for alle. Du kan allerede nu skrive dig op til en første samtale hos en af vore praktikanter her. Vi er åbne for nye henvendelser og vil kontakte dig, når der kommer en ledig tid, i den nærmeste fremtid. 

Har du spørgsmål 

I Emotion Center bestræber vi os på at give dig den bedste behandling, lige fra den første kontakt til slutningen af et terapiforløb. Du er altid velkommen til at skrive og høre nærmere og stille alle de spørgsmål du ønsker. Vi ved at du er ude i en jungle af behandlere og at du kan have brug for vejledning og hjælp, så du kan tage det rigtige valg for dig og din terapi.

Jeg er glad for at du har læst så langt og håber at se dig i Emotion Center, hvis du gerne vil i gang med at skabe forandring i dit liv kontakt os.