I Emotion Center tilbyder vi terapi til langt de fleste problemstillinger, så som angst, depression, relationsproblemer og lignende. Vi tilbyder også par- og familieterapi samt supervision til fagpersoner. Nedenfor kan du kontakte og booke tid hos en af vores psykologer.

isabella Noer

– Psykolog

Jeg er uddannet psykolog ved Københavns Universitet i 2019. Jeg har praktisk erfaring fra psykiatrien, hjemmeplejen, selvudviklingsprogrammet Camp True North, samt NGO arbejde i udlandet.

Min drivkraft består i at hjælpe mennesker til at opnå en større kontakt til sig selv, for derved at kunne danne sunde og meningsfulde relationer til andre. Jeg tror på, at dette er vejen til indre frihed. Mit terapeutiske virke er præget af engagement, oprigtighed og indlevelse.

Når jeg ikke laver terapi, elsker jeg at kitesurfe og at bygge på mit sommerhus.

(+45) 29 91 74 25
isabellanoer@protonmail.com

Book tid hos Isabella

Jakob Brixen

– Autoriseret Psykolog

Jeg er uddannet psykolog med mere end 10 års erfaring med samtaleterapi, rådgivning og supervision.

I mit terapeutiske arbejde er det vigtigt for mig at skabe rammer for mærkbar og meningsfuld forandring for den enkelte.
Jeg har stor erfaring med terapi til unge.

Ud over min specialisering i Intensiv Dynamisk Korttidsterapi (ISTDP), er jeg uddannet indenfor klinisk hypnose.

Ved siden af psykologarbejdet er jeg sangskriver og musiker, og jeg elsker den skabende proces.
Jeg bor sammen med min kæreste og vores datter.

(+45) 42 74 14 24
jakobbrixen@protonmail.com

Book tid hos Jakob

Mikkel Reher-Langberg

– Autoriseret Psykolog

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet, med mere end 10 års terapeutisk erfaring.

Jeg har en baggrund inden for filosofi og musik, som jeg stadig finder stor inspiration i. Som psykolog er jeg formet af mange års samtaler med mennesker i en bred vifte af psykiatriske regi. Tilsammen har disse erfaringer givet mig et skarpt blik for kompleksitet, en kreativ sans og et åbent og nysgerrigt menneskesyn.

Jeg er formand i Det Danske Selskab for Intensiv Dynamisk Korttidsterapi og udgav i 2018 min første bog om Sigmund Freud på det engelske akademiske forlag Routledge. Jeg arbejder aktuelt på en lærebog om ISTDP.

(+45) 20 45 01 67
psykolog@reher-langberg.dk

Book tid hos Mikkel

Florence Noer

– Autoriseret PSYKOLOG & indehaver

Jeg er dansk/fransk og opvokset i det meste af Europa og i Mellemøsten. Nomadelivet har bragt mig vidt omkring, både oplevelsesmæssigt, kulturelt og arbejdsmæssigt.

Jeg har tilegnet en alsidig livserfaring og menneskeforståelse, der bidrager til mine personlige og faglige kompetencer. Mit terapeutiske speciale er i metoden Intensiv Dynamisk Korttidsterapi (ISTDP). Jeg er 45 år og mor til et par tvillingedrenge.

Jeg har en venteliste. Du kan bede om at blive skrevet op til en tid. Ventelisten er åben nu.

(+45) 27 92 77 77
emotioncenter@protonmail.com

Book tid hos Florence