Psykologhus i København

VIL DU GERNE LEVE ET LIV, HVOR DER ER MERE PLADS TIL DET, DER ER VIGTIGT FOR DIG? HOS EMOTION CENTER I København KAN DU FÅ EFFEKTIV PSYKOLOGHJÆLP TIL at forstå og løse dine udfordringer. DU VIL OPLEVE, AT VORES ENGAGEREDE PSYKOLOGER I København HAR DEN ERFARING, DER SKAL TIL FOR AT HJÆLPE DIG VIDERE. 

isabella Noer

– Psykolog

Jeg er uddannet psykolog ved Københavns Universitet og har praktisk erfaring fra psykiatrien, hjemmeplejen, samt personligt udviklingsarbejde med unge hos ”Camp True North” og NGO arbejde i udlandet.

Jeg er drevet af at se mennesker opnå større kontakt til sig selv og opdage frihed indefra. Jeg brænder for udvikling – både hos de mennesker jeg arbejder med og hos mig selv. Dette afspejler sig i mit terapeutiske virke der er præget af engagement, oprigtighed og indlevelse.

Jeg bor i København med min lille familie på tre. Udover mit arbejde nyder jeg at være i bevægelse i form af yoga, dans, surfing og leg.

(+45) 29 91 74 25
isabellanoer@protonmail.com

Book tid hos Isabella

Jakob Brixen

– Autoriseret Psykolog

Jeg er uddannet psykolog med mere end 10 års erfaring med samtaleterapi, rådgivning og supervision.

I mit terapeutiske arbejde er det vigtigt for mig at skabe rammer for mærkbar og meningsfuld forandring for den enkelte.
Jeg har stor erfaring med terapi til unge.

Ud over min specialisering i Intensiv Dynamisk Korttidsterapi (ISTDP), er jeg uddannet indenfor klinisk hypnose.

Ved siden af psykologarbejdet er jeg sangskriver og musiker, og jeg elsker den skabende proces.
Jeg bor sammen med min kæreste og vores datter.

(+45) 42 74 14 24
jakobbrixen@protonmail.com

Book tid hos Jakob

Mikkel Reher-Langberg

– Autoriseret Psykolog

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet, med en baggrund inden for filosofi og musik, som jeg stadig finder stor inspiration i. Som psykolog er jeg formet af mange års samtaler med mennesker i en bred vifte af psykiatriske regi. Tilsammen har disse erfaringer givet mig et skarpt blik for kompleksitet, en kreativ sans og et åbent og nysgerrigt menneskesyn.

Jeg er formand i Det Danske Selskab for Intensiv Dynamisk Korttidsterapi og udgav i 2018 min første bog om Sigmund Freud på det engelske akademiske forlag Routledge.

(+45) 20 45 01 67
psykolog@reher-langberg.dk

Book tid hos Mikkel
Psykologhjælp hos Florence Noer og andre psykologer i København

Florence Noer

– Autoriseret PSYKOLOG & indehaver

Jeg er dansk/fransk og opvokset i det meste af Europa og i Mellemøsten. Nomadelivet har bragt mig vidt omkring, både oplevelsesmæssigt, kulturelt og arbejdsmæssigt.

Jeg har tilegnet en alsidig livserfaring og menneskeforståelse, der bidrager til mine personlige og faglige kompetencer. Mit terapeutiske speciale er i metoden Intensiv Dynamisk Korttidsterapi (ISTDP). Jeg er 45 år og mor til et par tvillingedrenge.

Jeg har en venteliste. Du kan bede om at blive skrevet op til en tid. Ventelisten er åben nu.

(+45) 27 92 77 77
emotioncenter@protonmail.com

Book tid hos Florence

Her finder du en god psykolog i København

Hos Emotion Center er det vigtigt for os, at du føler dig tryg og i gode hænder. Her på siden ser du en liste med vores professionelle psykologer i København.

Vi er alle engagerede og fagligt dygtige psykologer og terapeuter. Vi er omsorgsfulde og følger dig og din proces, når du har brug for psykologhjælp. Vi ved hvad det betyder at have brug for hjælp og vil gøre vores bedste for at hjælpe dig hurtigt og effektivt videre.

Du skal være velkommen i Emotion Center København.

Vi har flere års erfaring med psykologarbejde

Når du kommer ind i vores psykologhus, kan vi hjælpe dig med de udfordringer du oplever i dit liv. Du vil få hjælp fra bl.a. autoriserede psykologer.  Vi har alle har flere års erfaring med de svære situationer, både unge, voksne og par kan stå i. Kombinationen af vores erfaring og metode giver dig god mulighed for at få det bedre.

Dit psykologhus i København

I Emotion Center kommer du ind i et psykologhus med mange erfarne psykologer. Det betyder, at vi har arbejdet med mange forskellige udfordringer. Vi har derfor de redskaber der skal til, for at give dig den rette hjælp.  

Vi er et psykologhus i København, som arbejder ud fra metoden ISTDP (Intensiv Dynamisk Korttidsterapi). Det betyder at vi arbejder målrettet med årsagen til de udfordringer du kommer med. I terapien går vi ind og ser på, hvad du undgår. På den måde kan vi bryde med de uhensigtsmæssige mønstre, som gør at du sidder med din udfordring.

Hvad kan du få psykologhjælp til?

Få professionel hjælp til både stress, angst, depression, traumer, svigt, relationer der er svære eller afhængighed. Du kan også ringe eller skrive til os, hvis du vil snakke med en af vores psykologer. Vi vil gøre vores bedste for at svare på dine spørgsmål.

Du kan læse mere om de forskellige områder, du kan få psykologhjælp til her.