psykologer i København

Vi er psykologer i København der arbejder med at udvikle relationer, til sunde og tillidsfulde forhold mellem de forskellige parter, så alle følelser, drømme og bekymringer kan rummes og deles. Mød Nogle Engagerede Psykologer i København, der effektivt kan hjælpe dig videre.

Psykologhjælp hos Florence Noer og andre psykologer i København

Florence Noer

– PSYKOLOG & indehaver af Emotion Center, med  flere tilknyttede psykologer i København

Jeg er dansk/fransk og opvokset i det meste af Europa og i Mellemøsten. Nomadelivet har bragt mig vidt omkring, både oplevelsesmæssigt, kulturelt og arbejdsmæssigt.

Jeg har tilegnet en alsidig livserfaring og menneskeforståelse, der bidrager til mine personlige og faglige kompetencer. Jeg er 43 år og mor til et par tvillingedrenge.

Mikkel Reher-Langberg

– Psykolog

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet, med en baggrund inden for filosofi og musik, som jeg stadig finder stor inspiration i. Som psykolog er jeg formet af mange års samtaler med mennesker i en bred vifte af psykiatriske regi. Tilsammen har disse erfaringer givet mig et skarpt blik for kompleksitet, en kreativ sans og et åbent og nysgerrigt menneskesyn. Jeg er formand i Det Danske Selskab for Intensiv Dynamisk Korttidsterapi og udgav i 2018 min første bog om Sigmund Freud på det engelske akademiske forlag Routledge.

Rikke Hvelplund

– Psykoterapeut

Min psykoterapeutiske praksis er vokset frem efter sytten år i luftfart som pilot – en tid der har bragt mig vidt omkring i verden og sammen med spændende mennesker og kulturer.

Som barn voksede jeg op både i Danmark og på Grønland, ligesom jeg i ungdomsårene boede i USA.
Mit daglige arbejde bygger på en solid faglighed blandet med et empatisk blik for den enkelte og det unikke.

Jeg er fra 1969, er gift og mor til tre.

Jakob Brixen

– Psykolog

Jeg er uddannet psykolog med næsten 10 års erfaring med samtaleterapi, rådgivning og supervision.

I mit terapeutiske arbejde er det vigtigt for mig at skabe rammer for mærkbar og meningsfuld forandring for den enkelte.
Jeg har stor erfaring med terapi med unge.

Ved siden af psykologarbejdet er jeg sangskriver og musiker, og jeg elsker den skabende proces.
Jeg bor sammen med min kæreste og vores datter.

isabella Noer

– Psykolog

Jeg har læst ved Københavns Universitet og har jeg arbejdet med forskellige grupper af mennesker på tværs af alder, køn og etnicitet, både i Danmark og i udlandet. Mødet med mennesker fra forskellige baggrunde har medvirket til min rummelige og åbne tilgang til andre.

Jeg er gift og bor i København. Jeg nyder at pleje mine relationer, at danse og være i bevægelse, samt at være på opdagelse i verden.

Emotion Center i København

Her finder du en god psykolog i København

Hos Emotion Center er det vigtigt for os, at du føler dig tryg og i gode hænder. Her på siden ser du en liste med vores professionelle psykologer i København.

Vi er alle engagerede og fagligt dygtige psykologer og terapeuter. Vi er omsorgsfulde og følger dig og din proces, når du har brug for psykologhjælp. Vi ved hvad det betyder at have brug for hjælp og vil gøre vores bedste for at hjælpe dig hurtigt og effektivt videre.

Du skal være velkommen i Emotion Center København.

Vi har flere års erfaring med psykologarbejde

Når du kommer ind i vores psykologhus, kan vi hjælpe dig med de udfordringer du oplever i dit liv. Du vil få hjælp fra bl.a. autoriserede psykologer.  Vi har alle har flere års erfaring med de svære situationer, både unge, voksne og par kan stå i. Kombinationen af vores erfaring og metode giver dig god mulighed for at få det bedre.

Dit psykologhus i København

I Emotion Center kommer du ind i et psykologhus med mange erfarne psykologer. Det betyder, at vi har arbejdet med mange forskellige udfordringer. Vi har derfor de redskaber der skal til, for at give dig den rette hjælp.  

Vi er et psykologhus i København, som arbejder ud fra metoden ISTDP (Intensiv Dynamisk Korttidsterapi). Det betyder at vi arbejder målrettet med årsagen til de udfordringer du kommer med. I terapien går vi ind og ser på, hvad du undgår. På den måde kan vi bryde med de uhensigtsmæssige mønstre, som gør at du sidder med din udfordring.

Hvad kan du få psykologhjælp til?

Få professionel hjælp til både stress, angst, depression, traumer, svigt, relationer der er svære eller afhængighed. Du kan også ringe eller skrive til os, hvis du vil snakke med en af vores psykologer. Vi vil gøre vores bedste for at svare på dine spørgsmål.

Du kan læse mere om de forskellige områder, du kan få psykologhjælp til her.