Ydelser

EMOTION CENTER tilbyder et omsorgsfuldt miljø, hvor du kan tage tid til at udforske og udvikle dig selv og din relation til andre. vi tilbyder individuel, familie og Parterapi i København.

familie terapi

Familie tilbud I København

Familie terapi til jer der har svære familierelationer, – har distanceret jer fra hinanden og oplever konfliktfyldte følelser mod hinanden, som er svære at rumme. Vi gennemgår de svære følelser og taler ud om det som måske aldrig er blevet talt om, men som hele tiden har ligget og ulmet.

Forældre Rådgivning til jer der har udfordringer med jeres børn og ikke kan gennemskue hvordan I bedst møder dem. Vi taler om alt i forhold til jeres relation til børnene, deres adfærd/vanskeligheder og hvordan I bedst kan forstå og støtte dem.

Kurser og Foredrag

Kursus til dig der ønsker at knytte et trygt bånd til dit barn.

Circle of Security Parenting COS-P / (Tryghedscirklen) er et kursus til omsorgsgivere, baseret på mange års forskning og viden indenfor tilknytningsteori og udviklingsteori. Få konkret viden og inspiration til at forstå dit barns følelsesmæssige univers og interagere konstruktivt med dit barn. Kurset fremmer en reflekteret omsorgsadfærd, som er sensitiv overfor barnets reelle behov og følelser og ser bag om barnets adfærd.

Foredrag
Til dig der er nysgerrig på viden omkring følelser og relationer. Med inspiration og teori fra tilknytningspsykologien og den dynamiske kortidsterapeutiske metode: Intensive Short-Term Dynamic Psychotherapy (ISTDP), omsættes teori til praktiske redskaber og handlemuligheder, som du kan bruge til at forstå dine eller andres følelsesmæssige behov og reaktioner i dagligdagen.

Retreat

Til dig/jer der ønsker at komme væk fra hverdagens faste rutiner og lære dig selv eller hinanden bedre at kende. En inspirations-weekend med tid til fordybelse og kvalitetstid. Et pusterum hvor der bliver tid til dig og det som du søger inspiration til. Ved interesse i næste Retreat kontakt mig.