Psykologer i Århus

VIL DU GERNE LEVE ET LIV, HVOR DER ER MERE PLADS TIL DET, DER ER VIGTIGT FOR DIG? HOS EMOTION CENTER I ÅRHUS KAN DU FÅ EFFEKTIV PSYKOLOGHJÆLP TIL at forstå og løse dine udfordringer. DU VIL OPLEVE, AT VORES ENGAGEREDE PSYKOLOGER I ÅRHUS HAR DEN ERFARING, DER SKAL TIL FOR AT HJÆLPE DIG VIDERE. 

HENRIK HOLM HANSEN

– Autoriseret Psykolog

Jeg er uddannet psykolog, og optaget af hvordan man skaber den bedste grobund for et stærkt, kærligt og levende liv. Jeg er også optaget af at være en tilstrækkelig god far til mine tvillinger og en ordentlig ven for mine nærmeste. Dans og bevægelse fylder en del. Meditation og fordybelse også.

I terapien tror jeg på, at ændringer er ikke kun noget vi skal tale om; det er noget vi skal gøre sammen via et fælles engagement i terapisamtalen.

Kontakt: 41 58 42 85

Mail: emotioncenter_aarhus@protonmail.com

Emotion center i Århus

Psykologhjælp i Århus

Hvis du mener, det er tid til at tage nye skridt og gå dine udfordringer i møde, så er du havnet det rette sted. 

Vi kan tilbyde dig psykologhjælp i trygge rammer i Århus. Det er uanset, om du står et sted i livet, hvor du er udfordret med angst, stress eller depression. Måske føler du dig ensom eller har relationer, som er svære at være i. Få hjælp fra vores dygtige psykologer.

Hvordan arbejder vores psykologer?

Hos Emotion Center arbejder vi ud fra metoden ISTDP (Intensiv Dynamisk Korttidsterapi). For dig betyder det, at vi er psykologer, som går aktivt ind i terapien for at hjælpe dig. Vi hjælper dig bl.a. med at forholde dig til det, som du undgår.

Gennem vores mange år som psykologer har vi erfaret, at symptomer ofte har en sammenhæng med svære følelser, som vi undgår. Vi har derfor ekstra fokus på dine følelser her og nu.

Et professionelt psykologhus i Århus

I vores psykologhus er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas. Når vi møder dig i terapien, tager vi udgangspunkt i, hvor du er nu. Vi ser på, hvilke udfordringer du står med, og hvordan vi bedst muligt kan løse dem sammen.

Du vil opleve, at komme ind i et professionelt psykologhus, hvor vi har værktøjerne og erfaringen, der kan hjælpe dig videre. Få mere energi til det, der er vigtigt for dig.

Hvornår bør man opsøge en psykolog?

Der er ikke et helt specifikt svar på, hvornår man bør opsøge en psykolog. Som udgangspunkt oplever mange, at det er en lettelse at være til i terapi. Der kan derfor være en idé i at kontakte en af vores psykologer for at høre nærmere.

Hos vores psykologer får du et fortroligt rum, hvor du kan få hjælp til de ting, der er svære. Samtidig vil du mærke, at vi er engagerede i at hjælpe dig videre i den situation, som du står i.