parterapi i københavn

Hos Emotion Center tilbyder vi parterapi i København. Behovet for terapi kan være vidt forskelligt fra par til par. Det kan være for jer, som måske er kørt fast i mønstre, som er uhensigtsmæssige. Det kan være I ønsker hjælp grundet konflikter, sårede følelser og uhensigtsmæssig kommunikation eller adfærd i jeres forhold. Det kan også være, at dagligdagens rutiner og travlhed gør det svært at finde tid til hinanden.

Uanset hvad jeres udgangspunkt er, kan vores psykologer hjælpe med en lang række problemstillinger.

Kom videre sammen gennem parterapi

Når to mennesker har valgt at tilbringe livet sammen, er det naturligt, at det kræver et kontinuerligt fokus og arbejde at vedligeholde parforholdet. Her kan parterapi være en god måde at styrke jeres parforhold og relation på.

Parterapi kan være den rette investering i dit parforhold på flere forskellige måder.

Parterapi kan hjælpe med at sætte ord på, hvad I har behov for i jeres parforhold. Det kan være med til at styrke gnisten mellem jer. Det kan hjælpe jer med at bryde mønstre, I sidder fast i og det kan tilføre mere nærhed og energi til jeres forhold igen.

Hvordan ser et typisk forløb ud for parterapi?

Vi arbejder både med jer sammen som “Par” og “Individuelt”.
Til den første par-samtale er vi to terapeuter og jer to. Efterfølgende anbefaler vi at I arbejder individuelt med den enkeltes udfordring i par-dynamikken, med en af de to terapeuter. Til sidst mødes vi til en par-samtale igen og evaluerer processen. Vi har flere behandlere til rådighed til de individuelle samtaler, mellem par-samtalerne.

Hos Emotion Center bestræber vi os på, at I får den bedst mulige oplevelse med parterapi. Vores dygtige parterapeuter vil tage godt imod jer.

I har mulighed for at få parterapi i vores psykologhus i København. Tag kontakt til os og så vil vi hjælpe jer tilat få et et parterapeutisk forløb igangsat. I kan se hvilke psykologer og terapeuter vi har til rådighed, hvis I søger hjælp.