Om os
Psykologhus i København og aarhus

Vi er psykologer der arbejder med at udvikle relationer, til sunde og tillidsfulde forhold mellem de forskellige parter, så alle følelser, drømme og bekymringer kan rummes og deles. Mød Nogle Engagerede Psykologer, der effektivt kan hjælpe dig videre.

Psykologhjælp hos Florence Noer og andre psykologer i København

Florence Noer

– PSYKOLOG & indehaver af Emotion Center, med  flere tilknyttede psykologer i København

Jeg er dansk/fransk og opvokset i det meste af Europa og i Mellemøsten. Nomadelivet har bragt mig vidt omkring, både oplevelsesmæssigt, kulturelt og arbejdsmæssigt.

Jeg har tilegnet en alsidig livserfaring og menneskeforståelse, der bidrager til mine personlige og faglige kompetencer. Jeg er 42 år, gift og mor til et par tvillingedrenge.

KLINIK: KØBENHAVN

Mikkel Reher-Langberg

– Psykolog

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet, med en baggrund inden for filosofi og musik, som jeg stadig finder stor inspiration i. Som psykolog er jeg formet af mange års samtaler med mennesker i en bred vifte af psykiatriske regi. Tilsammen har disse erfaringer givet mig et skarpt blik for kompleksitet, en kreativ sans og et åbent og nysgerrigt menneskesyn. Jeg er formand i Det Danske Selskab for Intensiv Dynamisk Korttidsterapi og udgav i 2018 min første bog om Sigmund Freud på det engelske akademiske forlag Routledge.

KLINIK: KØBENHAVN

HENRIK HOLM HANSEN

– PSYKOLOG

Jeg er uddannet psykolog, og optaget af hvordan man skaber den bedste grobund for et stærkt, kærligt og levende liv. Jeg er også optaget af at være en tilstrækkelig god far til mine tvillinger og en ordentlig ven for mine nærmeste. Dans og bevægelse fylder en del. Meditation og fordybelse også.

I terapien tror jeg på, at ændringer er ikke kun noget vi skal tale om; det er noget vi skal gøre sammen via et fælles engagement i terapisamtalen.

KLINIK: ÅRHUS

Rikke Hvelplund

– Psykoterapeut

Min psykoterapeutiske praksis er vokset frem efter sytten år i luftfart som pilot – en tid der har bragt mig vidt omkring i verden og sammen med spændende mennesker og kulturer.

Som barn voksede jeg op både i Danmark og på Grønland, ligesom jeg i ungdomsårene boede i USA.
Mit daglige arbejde bygger på en solid faglighed blandet med et empatisk blik for den enkelte og det unikke.

Jeg er fra 1969, er gift og mor til tre.

KLINIK: KØBENHAVN

Jakob Brixen

– Psykolog

Jeg er uddannet psykolog med næsten 10 års erfaring med samtaleterapi, rådgivning og supervision.

I mit terapeutiske arbejde er det vigtigt for mig at skabe rammer for mærkbar og meningsfuld forandring for den enkelte.
Jeg har stor erfaring med terapi med unge.

Ved siden af psykologarbejdet er jeg sangskriver og musiker, og jeg elsker den skabende proces.
Jeg bor sammen med min kæreste og vores datter.

KLINIK: KØBENHAVN

isabella Noer

– Studenterterapeut

Jeg læser på sidste del af psykologistudiet ved Københavns Universitet. Ved siden af studiet har jeg arbejdet med forskellige grupper af mennesker på tværs af alder, køn og etnicitet, både i Danmark og i udlandet. Mødet med mennesker fra forskellige baggrunde har medvirket til min rummelige og åbne tilgang til andre.

Jeg er gift og bor i København. Jeg nyder at pleje mine relationer, at danse og være i bevægelse, samt at være på opdagelse i verden.

KLINIK: KØBENHAVN