Terapi hos Emotion Centers studerende

Vi er glade for nu også at kunne tilbyde terapiforløb hos vores dygtige studerende. I terapi hos vores studerende får du:

  • Terapi til en favorabel pris: Klippekort på 5 timer til 2250 kr.
  • Kvalificerede terapeuter: Vores praktikanter er psykologistuderende sidst på uddannelsen.
  • Kvalitetssikring: Hele klinikken vejleder og superviserer din terapeut gennem jeres forløb.
  • Effektiv terapi: Vores praktikanter arbejder, som os, med ISTDP.

Book tid eller skriv dig på venteliste hos vores studerende her:

kontakt

Har du spørgsmål? Så ring til os på:

+45 27 92 77 77

Vores studerende tager godt imod dig 

Det siges, at har man først fundet den rette behandler, er halvdelen af arbejdet gjort – men at finde den rette terapeut kan være lidt af en jungle at bevæge sig ud i! Særligt oplever vi, at det er økonomiske bekymringer, der afholder mange fra at opsøge den hjælp, de kunne have brug for.

Vi kontaktes i Emotion Center ofte af studerende eller personer på overførselsindkomst, der kæmper med psykologiske problemer, men ikke har råd til at betale for et forløb hos en psykolog. Ligeledes oplever vi, at mange har en sund skeptisk over for at bruge for mange penge på samtaleterapi, fordi de ikke er sikre på, om det er hjælpsomt, og hvem den rette behandler er for dem. På den måde kan et behov for hjælp strande på praktiske overvejelser.

Derfor tilbyder vi nu i Emotion Center kvalificeret samtaleterapi hos vores engagerede og metodisk stærke studerende til en pris, de fleste kan overkomme: 5 sessioner til 2250 kr. Tag første skridt i retning af at få hjælp og book tid til et forløb hos vores studerende i dag.

Gode grunde til at søge terapi hos vores studerende

At booke en første tid kan være en lettelse og give håbNår du booker tid til et forløb hos vores studerende, har du allerede taget det første skridt. Hvis du ikke har talt med en psykolog før, har du nu udsigt til at prøve det af, og se hvad det kan gøre for dig. Mange oplever selve udsigten til at kunne få hjælp som en stor lettelse. Du kan se frem til at kunne dele dine problemer med en professionel, der udelukkende er interesseret i at forstå dig og hvad der plager dig.

Motivation og engagement er blandt de vigtigste faktorer i en succesfuld terapi: Vi oplever at mange går med psykologiske problemer længe, før de søger hjælp – men ligesom med fysiske problemer, er det vigtigt at tage psykologiske problemer alvorligt. Brug derfor din nuværende motivation til at handle. Ligesom du må være motiveret og udvise et engagement i din egen proces, er vores studerende højst motiverede for at give dig den bedst mulige hjælp. De er snart færdige på psykologi-studiet, og har den nyeste viden inden for feltet. De lægger et meget stort engagement i deres arbejde og bliver løbende superviseret af centrets erfarne terapeuter.

Hos vores studerende får du meget for pengene: Hos vores studerende får du den fulde tid og samtidig hele vores stab af erfarne terapeuter på sidelinjen, som løbende superviserer din terapeut.  Dette er særligt ved Emotion Center, fordi vi brænder for at vores studerende skal udvikle sig og få så megen læring og erfaring med sig, som muligt.

Hvad kan jeg forvente

Som vores øvrige terapeuter, arbejder vores studerende metodisk med tilgangen “Intensiv Dynamisk Korttidsterapi (ISTDP)”. Dette er en moderne udvikling af den psykoanalytiske tilgang, hvor vi fokuserer på, hvordan ubevidste samspil mellem følelser og forsvarsmekanismer ligger til grund for dine problemer. Tilgangen er aktiv, hvilket vil sige, at vi ikke kun lytter, men intervenerer, giver dig feedback og udfordrer dig. På den måde hjælper vi dig med at komme ind til kernen af dine udfordringer, så vi kan løse dem sammen. Du kan på den måde forvente et rum med plads til alle dine følelser, fokus på at du kan forstå dig selv på et dybere plan og med mulighed for nye forandrende erfaringer.

Er du klar til at komme i gang ?

Har du overvejet at gå i terapi og søger du hjælp til reduceret pris, er der nu mulighed for at booke en tid hos en studerende i vores psykologhus.  

Du kan allerede nu skrive dig op til en første samtale hos en af vores studerende her. Vi er åbne for nye henvendelser og vil kontakte dig, når der kommer en ledig tid, i den nærmeste fremtid. 

Har du spørgsmål ?

I Emotion Center bestræber vi os på at give dig den bedste behandling, lige fra den første kontakt til slutningen af dit terapiforløb. Du er altid velkommen til at skrive og høre nærmere og stille alle de spørgsmål, du ønsker. Vi ved at du er ude i en jungle af behandlere og at du kan have brug for vejledning og hjælp, så du kan tage det rigtige valg for dig og din terapi.