Psykologer i Aarhus

VIL DU GERNE LEVE ET LIV, HVOR DER ER MERE PLADS TIL DET, DER ER VIGTIGT FOR DIG? HOS EMOTIONCENTER I AARHUS KAN DU FÅ EFFEKTIV PSYKOLOGHJÆLP TIL AT LØSE OG FORSTÅ DE UDFORDRINGER, DU HAR. DU VIL OPLEVE, AT VORES ENGAGEREDE PSYKOLOGER I AARHUS HAR DEN ERFARING, DER SKAL TIL FOR AT HJÆLPE DIG VIDERE. 

HENRIK HOLM HANSEN

– Psykolog

Jeg er uddannet psykolog, og optaget af hvordan man skaber den bedste grobund for et stærkt, kærligt og levende liv. Jeg er også optaget af at være en tilstrækkelig god far til mine tvillinger og en ordentlig ven for mine nærmeste. Dans og bevægelse fylder en del. Meditation og fordybelse også.

I terapien tror jeg på, at ændringer er ikke kun noget vi skal tale om; det er noget vi skal gøre sammen via et fælles engagement i terapisamtalen.

Emotioncenter i aarhus

Psykologhjælp i Aarhus

Hvis du mener, det er tid til at tage nye skridt, så du kan gå dine udfordringer i møde på nye måder, så er du havnet det rette sted.

Uanset om du står et sted i livet, hvor du er udforet med angst, stress, depression, at du føler dig ensom eller at du har relationer, som er svære at være i, så kan vi tilbyde dig psykologhjælp i trygge rammer i Aarhus.

Hvordan arbejder vores psykologer?

Hos Emotioncenter arbejder vi ud fra metoden ISTDP (Intensiv Dynamisk Korttidsterapi). For dig betyder det, at vi er psykologer, som går aktivt ind i terapien for at hjælpe dig. Vi hjælper dig bl.a. med at forholde dig til det, som du undgår.

Gennem vores mange år som psykologer har vi erfaret, at symptomer ofte har en sammenhæng med, at vi har svære følelser, som vi undgår. Vi har derfor ekstra fokus på dine følelser her og nu.

Et professionelt psykologhus i Aarhus

I vores psykologhus er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas. Når vi møder dig i terapien, tager vi udgangspunkt i, hvor du er nu, hvilke udfordringer du står med, og hvordan vi bedst muligt kan løse dem sammen.

Du vil opleve, at komme ind i et professionelt psykologhus, hvor vi har værktøjerne og erfaringen, der kan hjælpe dig videre, så du får mere energi til det, der er vigtigt for dig.

Hvornår bør man opsøge en psykolog?

Der er ikke et helt specifikt svar på, hvornår man bør opsøge en psykolog. Som udgangspunkt så oplever mange, at det er en lettelse at være til i terapi. Der kan derfor være en idé i at kontakte en af vores psykologer for at høre nærmere.

Hos vores psykologer får du et fortroligt rum, hvor du kan få hjælp til de ting, der er svære. Samtidig så vil du mærke, at vi er engagerede i at hjælpe dig videre i den situation, som du står i.