Om os

Emotion Center arbejder med at udvikle relationer, til sunde og tillidsfulde forhold mellem forskellige parter, så alle følelser, drømme og bekymringer kan rummes og deles.

Psykolog Florence Noer

Florence Noer

– PSYKOLOG & indehaver

Jeg er dansk/fransk og opvokset i det meste af Europa og i Mellemøsten. Nomadelivet har bragt mig vidt omkring, både oplevelsesmæssigt, kulturelt og arbejdsmæssigt.

Jeg har tilegnet en alsidig livserfaring og menneskeforståelse, der bidrager til mine personlige og faglige kompetencer. Jeg er 40 år, gift og mor til et par tvillingedrenge.

Mikkel Reher-Langberg

– Psykolog

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet, med en baggrund inden for filosofi og musik, som jeg stadig finder stor inspiration i. Som psykolog er jeg formet af mange års samtaler med mennesker i en bred vifte af psykiatriske regi. Tilsammen har disse erfaringer givet mig et skarpt blik for kompleksitet, en kreativ sans og et åbent og nysgerrigt menneskesyn.

Jeg har for nyligt skrevet en bog om Sigmund Freud, der udkommer sidst i 2017.

Rikke Hvelplund

– Psykoterapeut

Min psykoterapeutiske praksis er vokset frem efter sytten år i luftfart som pilot – en tid der har bragt mig vidt omkring i verden og sammen med spændende mennesker og kulturer.
Som barn voksede jeg op både i Danmark og på Grønland, ligesom jeg i ungdomsårene boede i USA.
Mit daglige arbejde bygger på en solid faglighed blandet med et empatisk blik for den enkelte og det unikke.
Jeg er fra 1969, er gift og mor til tre.

isabella Noer

– Studenterterapeut

Jeg læser på sidste del af psykologistudiet ved Københavns Universitet. Ved siden af studiet har jeg arbejdet med forskellige grupper af mennesker på tværs af alder, køn og etnicitet, både i Danmark og i udlandet. Mødet med mennesker fra forskellige baggrunde har medvirket til min rummelige og åbne tilgang til andre.

Jeg er gift og bor i København. Jeg nyder at pleje mine relationer, at danse og være i bevægelse, samt at være på opdagelse i verden.